Company's Profile


Company's Profile

ML Travel

Operator Shqiptar qe ofron pushime gjate te gjithe kohes se vitit. ML Travel e mbeshtet pune e saj me nje staf shume profesjonal si dhe me nje eksperience te konsiderueshme ne fushen e sherbimeve.

Organizimi

ML Travel ka ne perberjen e saj nje network te organizuar. ML Travel ofron sherbime jashte vendit ne te gjitha destinacionet si: Budapest, Prage, Beograd, Paris, Marok, Vjene, Itali, Spanje, Moske, Shen Petersburg, Brazil, Singapore, Tajlande, Kine, Kroaci, Mal i Zi, Maqedoni, Slloveni, Egjipt, Dubai, Stamboll, Indi etj.

Sherbimet Tona

  • Paketa Turistike verore, Pushime ne plazh, Charter Antalya, Palma, Egjypt
  • Pushime Dimerore, Paketa turisike ne resorte dimerore
  • Pushime Termale / SPA
  • Pushime me Krociera, Udhetime me Krociera
  • Rezervime Hotelesh ne te gjithe boten
  • Guida Profesjonale
  • Sherbme Rent Car

Powered by nuovi aMigos

ProTech - Professional Technologies SHPK © 2019